Home>>Cultură>>Teatru, pasiune și muzică
CulturăEvenimenteMuzicăTeatru

Teatru, pasiune și muzică

Monica Davidescu și Aurelian Temișan sunt doi oameni plini de pasiune, devotament, ambiție și profesionalism. Isi iubesc publicul si pentru acesta pun in scena comedii spumoase pline de situații reale și concerte cu muzică de calitate, prin Compania de Teatru Concordia.
 
Compania independentă Concordia a avut în luna martie un mini-turneu prin țară cu două  comedii și se pregătește de întâlnire cu voi, publicul, și în lunile ce urmeză.
 
Pe 25 aprilie și pe 9 mai, la TNB, puteți savura „Divortul anului”, o comedie cu Monica Davidescu, Ovidiu Cuncea și Aurelian Temișan, ce tratează în mod comic și ironic cu accente dramatice relația sot-soție, a unor oameni ce se îndreapta spre „a treia tinerețe” și care se află prinși în vârtejul „ipocriziei convenientelor casatoriei  moderne”. 
 
Iar pe 2 mai, tot la TNB, Alexandra Sălceanu, Letiția Vlădescu, Cosmin Vîjeu, Monica Davidescu și Aurelian Temișan vor juca comedia „Eu te cred, da’… tu mă minți!”, o comedie ce aduce la rampă o iubire, o posibilă căsătorie, una sau mai multe sarcini, una sau mai multe mame, minciuni, invenţii şi situaţii limită.
 
Pe partea de muzică, pe 11 aprilie, la Sala Studio a TNB putem fi părtași, cântand alaturi de Aurelian Temișan, la un concert de suflet pentru suflet intitulat „Dacă n-ai fi existat… femeie!”. Melodii precum „Iubesc femeia”, „Femeia eterna poveste”, „Vrei să ne-ntâlnim sâmbătă seara”, „Lalele”, „Zaraza”, „Spune-mi unde, când si cum”, „Fetițe dulci ca-n București”, „Oameni” sau „Cine oare?” vor face deliciul publicului.
 
V-am făcut curioși?
 
Pentru obținerea informațiilor în timp util, încurajăm să dați like paginii pe Facebook a Companiei Concordia (@CompaniaDeTeatruConcordia). Sunt dornici de câți mai mulți prieteni noi.
 
Biletele pentru concert și spectacole se găsesc pe mystage.ro, iabilet.ro, blt.ro
 
1. https://www.mystage.ro/spectacole/daca-n-ai-fi-existatfemeie-3150
2. https://www.mystage.ro/spectacole/divortul-anului-2703?gclid=Cj0KCQjw3IqSBhCoARIsAMBkTb2TTm3LFqMHOpZtY_iWUsYenxdLIk9cmYVpzDsQSUM0DUR6e5JOP1QaAgi1EALw_wcB
3. https://www.mystage.ro/spectacole/eu-te-cred-da-tu-ma-minti-2650?gclid=Cj0KCQjw3IqSBhCoARIsAMBkTb3IVyRbxtBBAUA5uQ0o_Epkt7L3kKOZaJlHKbyw1DfM7jlaOIEJTfYaAiCzEALw_wcB