Home>>Local>>Se fac înscrieri la Concursul Național de muzică Ușoară pentru copii ”Armoniile Dunării”
Local

Se fac înscrieri la Concursul Național de muzică Ușoară pentru copii ”Armoniile Dunării”

Managerul Şcolii Populare de Arte şi Meserii „Vespasian Lungu”, dl. Gigi-Cristian Morozan, invită tinere talente din Brăila să se înscrie la Concursul Național online de Muzică Ușoară pentru Copii “Armoniile Dunării”. Acest concurs este organizat de Şcoala Populară de Arte şi Meserii “Vespasian Lungu” Brăila, cu sprijinul Consiliului Judeţean Brăila şi al Primăriei Municipiului Brăila.
„Vă invităm să vă înscrieţi la cea de-a XI-a ediţie (online) a Concursului Naţional de Muzică Uşoară pentru Copii “Armoniile Dunării”, organizat de către Şcoala Populară de Arte şi Meserii “Vespasian Lungu” Brăila, cu sprijinul Consiliului Judeţean Brăila şi al Primăriei Municipiului Brăila.
La această ediţie a Concursului şi pentru a întări relaţiile de colaborare între-ţări pot participa şi concurenţi din Republica Moldova.
Pot participa concurenţi care studiază canto în sistem public, dar şi în mediul privat, din categoriile de vârstă: 7-9 ani; 10-12 ani; 13-15 ani; 16-18 ani (neîmpliniţi la data concursului).”
, a spus domnia sa într-un mesaj public.

Totodată, acesta a mai precizat că NU se percepe taxă de înscriere sau de preselecţie. Termenul limită de înscriere este 14 martie 2021.
Regulamentul concursului şi informaţii pentru înscriere se pot obţine aici: