Home>>Evenimente>>Nicon Mladen în Stagiunea de marti seara de la Ateneul Român
Evenimente

Nicon Mladen în Stagiunea de marti seara de la Ateneul Român

Stagiunea de marţi seara, ediţia 2021-2022 se deschide astăzi, 12 octombrie, pe scena Sălii Mici a Ateneului Român. Primul recital al seriei organizate de Filarmonica George Enescu este susţinut de pianistul Nicon Mladin, în vârstă de 26 de ani, care se specializează la Universitatea de Muzică și Artele spectacolului din Viena cu Jasminka Stančul. Nicon Mladen, laureat al unor concursuri naționale și internaționale precum Pro Piano, Simone Delbert-Février şi Concursul Internațional de Muzică de la Viena, a participat la cursuri de măiestrie susținute de Dan Grigore, Dana Borșan, Viniciu Moroianu şi Martin Hughes şi a evoluat pe scene din România, Austria, Cehia, Germania și Franța.
Programul recitalului din această seară cuprinde Sonata 1.X.1905 de Leoš Janáček, Suita Oglinzi de Maurice Ravel şi Sonata în fa minor Appassionata de Ludwig van Beethoven.
Recitalul se desfășoară fără public și poate fi urmărit, de la ora 19.00, pe conturile facebook ale Filarmonicii George Enescu și Radio România Muzical și pe contul youtube al filarmonicii bucureștene.