Home>>Evenimente>>Sala Palatului va găzdui concert IL DIVO pe 3 noiembrie 2022
EvenimenteMuzică

Sala Palatului va găzdui concert IL DIVO pe 3 noiembrie 2022

Cunoscutul grup multinaţional Il Divo va concerta pe 3 noiembrie, la Sala Palatului din Capitală.

După ce solistul Carlos Marin a murit în decembrie 2021, grupul a decis să-şi continue turneul şi să-l dedice memoriei fostului coleg, sub denumirea „For Once In My Life Tour”.

„Turneul Il Divo ‘For One In My Life Tour’ va deveni un turneu tribut în amintirea lui Carlos Marin, care ne-a părăsit atât de devreme. Grupul multinaţional format din David Miller din Statele Unite, Sebastien Izambard din Franţa şi Urs Buhler din Elveţia continuă turneul, care va fi un tribut adus lui Marin. Acesta va fi un Greatest Hits Tour, iar celor trei li se va alătura baritonul Steven LaBrie”, informează site-ul www.iabilet.ro.

În concerte vor fi interpretate cele mai cunoscute hituri Il Divo, turneul beneficiind şi de o producţie scenică aparte.

„Carlos a fost o combinaţie rară de voce şi talent. Pasiunea, felul lui ludic de a fi, simţul umorului, toate te binedispuneau. A fost iubit de milioane de fani din întreaga lume şi am fost norocoşi că am cântat alături de el atât de mulţi ani. Ne lipseşte aşa de mult, iar în onoarea sa vom pune bazele Fundaţiei Carlos Marin şi ne vom gândi la el în viitoarele concerte. Să ne aducem aminte de sufletul său frumos, talentul său imens şi să se odihnească în pace”, au transmis Miller, Izambard şi Buhle.

Biletele se găsesc în format electronic pe www.iabilet.ro şi în magazinele Flanco, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX şi pe terminalele Selfpay.

Sursa: AGERPRES